Home Delfgauw Auto op z’n kop; Bestuurder aangehouden Strikledeweg N470 Delfgauw

Auto op z’n kop; Bestuurder aangehouden Strikledeweg N470 Delfgauw

Delfgauw – Donderdagavond 6 juli heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de N470 ter hoogte van Delfgauw. De bestuurder raakte niet gewond maar is wel meegenomen naar het politiebureau.

De bestuurder kwam uit de richting van Berkel en Rodenrijs / Pijnacker, raakte van de weg, ramde de berm en is op z’n kop tot stilstand gekomen. De man kon zelfstandig uit zijn voertuig komen en hield er niet veel verwondingen aan over. Vanwege nekklachten werd hij gecontroleerd in een ambulance. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk, maar de man is wel meegenomen naar het politiebureau op verdenking van het rijden onder invloed.

Ook de brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer heeft kort mee gezocht in het voertuig naar een mobiele telefoon van de bestuurder. Nadat deze was gevonden en omdat er geen personen bekneld zaten kon de brandweer retour naar de kazerne. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig weer op zijn wielen te zetten en mee te nemen.

Als gevolg van het ongeval is de N470 vanaf de Laan van Ruyven in de richting van Pijnacker / Berkel en Rodenrijs afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Spa-Media