Home Den Haag Auto op z’n kop na aanrijding met taxi Binckhorstlaan Den Haag

Auto op z’n kop na aanrijding met taxi Binckhorstlaan Den Haag

Den Haag – Op de kruising van de Binckhorstlaan met de Zonweg in Den Haag heeft in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 juni een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een taxi. Omstreeks 02:40 ging het mis, de taxi reed op de Binckhorstlaan richting de Maanweg toen deze op het kruispunt met de Zonweg in botsing kwam met de personenauto.

De personenauto sloeg door de klap over de kop en kwam op z’n dak tot stilstand. De inzittenden van beide voertuigen konden gelukkig zelfstandig hun voertuigen verlaten. Na het ongeval werden direct de ambulancedienst en de politie met spoed gealarmeerd. Het personeel van de ter plaatse gekomen ambulance heeft een van de inzittenden van de personenauto gecontroleerd, deze hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden.

Door het ongeval was de Binckhorstlaan enige tijd afgesloten richting de Maanweg, het verkeer werd via het naastgelegen fietspad omgeleid. Een berger van bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om de personenauto weer op vier wielen te zetten en deze, samen met de taxi af te voeren. De verkeerspolitie is korte tijd ter plaatse geweest om onderzoek te doen.