Home Haaglanden Automobilist gewond na eenzijdig ongeval A4 Rijswijk

Automobilist gewond na eenzijdig ongeval A4 Rijswijk [VIDEO]

Rijswijk – Maandagochtend 22 april zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een ongeval op de A4 ter hoogte van de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk. Omstreeks 06:15 werden de brandweer, ambulancedienst de politie en het Mobiel Medisch Team (MMT) gealarmeerd.

Bij aankomst bleek er een voertuig tegen de vangrail te zijn geklapt en daarna op z’n kant tot stilstand gekomen te zijn. De bestuurder van het voertuig stond al snel rechtop in het voertuig. De brandweer en ambulancedienst hebben zich direct ontfermd over het slachtoffer. De brandweer heeft in overleg met het ambulancepersoneel besloten het dak open te knippen om op die manier het slachtoffer uit de auto te laten lopen.

Het personeel van het MMT kwam met de auto ter plaatse, echter was al snel duidelijk dat de inzet van het MMT-personeel niet nodig was, het MMT is hierna ook retour gegaan.

De brandweer heeft een deel van het dak opengeknipt, hierna kon het slachtoffer uit de auto lopen en op de brancard plaatsnemen. Hierna is de man in de ambulance verder gecontroleerd en vervoerd naar het ziekenhuis.

De auto en de vangrail hebben flinke schade, Rijkswaterstaat gaat in samenwerking met partners zorgen dat de vangrail weer hersteld gaat worden en het voertuig wordt afgesleept, de oorzaak van het eenzijdige ongeval is niet bekend.

Foto’s & video: Jasper Wennekes en