Home Delft Automobilist onder invloed van alcohol veroorzaakt flinke schade Herenwerf Maasland

Automobilist onder invloed van alcohol veroorzaakt flinke schade Herenwerf Maasland

Maasland – Een dronken automobilist heeft op de Herenwerf in Maasland voor flinke schade gezorgd. Dit gebeurde toen hij zondagmiddag 9 juni met flinke snelheid in de berm naast de weg terecht kwam.

De automobilist reed met zijn bijrijder over de Herenwerf toen hij door nog onbekende oorzaak in de berm terecht kwam. Hier kon hij een grote kei en een netwerkkast van Caiway niet meer ontwijken. De grote kei verschoof enkele meters en de kast werd kapot gereden. Ook de auto liep flinke schade op door het ongeval.

De bestuurder wilde erg graag zijn weg vervolgen en zette het op een lopen. Dit kon natuurlijk niet zonder de kentekenplaten van de auto af te halen. Nadat dit was gelukt wilde hij er te voet vandoor. Omstanders dachten daar anders over en grepen de dronken bestuurder in de kraag. Hierna werd direct de politie gebeld.

De automobilist was overduidelijk onder invloed van alcohol en is meegenomen naar het politiebureau. Zijn bijrijder kon uiteindelijk door omstanders uit de auto worden bevrijd en er raakte niemand gewond bij het ongeval.