Home Delft Automobilist richt ravage aan bij eenzijdig ongeval Forensenweg Delft

Automobilist richt ravage aan bij eenzijdig ongeval Forensenweg Delft

Delft – In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 december heeft een automobilist een ravage aangericht op de kruising van de Tanthofdreef met de Forensenweg in Delft. Omstreeks drie uur vloog de automobilist, die vanuit Tanthof-Oost kwam, uit de bocht. Hierna raakte de automobilist met hoge snelheid meerdere verkeerslichten, een lantaarnpaal en een kast die de verkeerslichten aanstuurt.

De auto strandde met enorme schade enkele tientallen meters verderop op de Forensenweg. De politie was er snel bij en omdat de schade aan de auto fors was en tevens de airbags waren uitgegaan, werd ook een ambulance ter plaatse gevraagd.

Het personeel van de ambulancedienst heeft een persoon gecontroleerd, echter bleken de verwondingen dermate mee te vallen dat vervoer naar een ziekenhuis niet noodzakelijk was.

Over de gehele Forensenweg lagen onderdelen verspreid, van lampen tot zekeringkasten en auto-onderdelen. Ook was de auto door de klap olie gaan lekken en lag het wegdek vol met motorolie. De politie heeft de gemeente ter plaatse laten komen om de ravage op te ruimen. Voor zover bekend is er een drugstest afgenomen bij de bestuurder, maar de uitkomst hiervan bleek negatief.

Een berger heeft de zwaar beschadigde auto afgevoerd.