Home Wateringen Automobilist zorgt voor flinke verkeerschaos bij éénzijdig ongeval Wippolderlaan Wateringen

Automobilist zorgt voor flinke verkeerschaos bij éénzijdig ongeval Wippolderlaan Wateringen

Wateringen – Een automobilist heeft op de kruising van de Laan van Wateringseveld en de Wippolderlaan (N211) voor een flinke verkeerschaos gezorgd. Bij een eenzijdig ongeval heeft de automobilist de regelkast van de verkeerslichten kapot gereden.

Even voor vijf uur gaat het flink mis. De automobilist wilde vanaf de Laan van Wateringseveld de Wippolderlaan op rijden in de richting van de A4. Door nog onbekende oorzaak schiet de auto met flinke snelheid over de middenberm en komt aan de andere zijde van de weg tegen de regelkast van de verkeerslichten terecht. Enkele meters verderop komt de auto tot stilstand tegen de vangrail.

Door het beveiligingssysteem in de auto werden direct de hulpdiensten ingeschakeld. Ook de brandweer rukte hierbij uit. Ondanks de flinke schade wist de bestuurder zelf uit zijn auto te komen. Hij werd na onderzoek in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het verkeer is aan alle kanten van de kruising flink vastgelopen. De politie probeerde in afwachting van extra afzettingen en pijlwagens het verkeer in goede banen te leiden.

Volgens bronnen zal het vervangen van de regelkast nog zeker twee weken duren.