Home Wateringen Bestuurder flink gewond bij éénzijdig ongeval Wippolderlaan Wateringen

Bestuurder flink gewond bij éénzijdig ongeval Wippolderlaan Wateringen

Wateringen – Op de Wippolderlaan(N211) in Wateringen is in de vroege ochtend van vrijdag 27 maart een bestuurder flink gewond geraakt bij een éénzijdig ongeval. Door de aanrijding was de Wippolderlaan enige tijd afgesloten.

Even voor half zes werd er een ongeval gemeld op de Wippolderlaan ter hoogte van de Hornbach in Wateringen. Meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer en het Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd.

Een automobilist was de macht over zijn stuur verloren en kwam tegen de vangrail aan. Hierna raakte de auto onbestuurbaar en tolde over het wegdek. Meer dan 100 meter verderop kwam de auto tot stilstand.

De bestuurder kon zijn auto niet verlaten en had veel pijn. De brandweer moest een portier van de auto eruit knippen om de bestuurder te bevrijden. Het slachtoffer werd hierna op de brandcard in het vacuümmatras gelegd.

Na onderzoek in de ambulance werd het slachtoffer met spoed overgebracht naar het Haga ziekenhuis in Den Haag. Het Mobiel Medisch Team hoefde niet ter plaatse te komen.

Nadat de auto door de berger was opgetakeld kon de Wippolderlaan in de richting van de A4 weer worden vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s: Jordy de Groot