Home Den Haag Bestuurder onder invloed ramt geparkeerde auto’s Rhijnvis Feithlaan Den Haag

Bestuurder onder invloed ramt geparkeerde auto’s Rhijnvis Feithlaan Den Haag

Den Haag – Op de Rhijnvis Feithlaan in Den Haag heeft een automobilist in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 september een geparkeerde auto geramd. De automobilist was volgens getuigen aan het inparkeren langs de Rhijnvis Feithlaan toen deze hard achteruit reed. Hierbij ramde hij een geparkeerde auto die achter hem geparkeerd stond.

Door de klap botste de auto achter de veroorzaker op het er achter geparkeerde voertuig, uiteindelijk werden door de klap drie auto’s geraakt. Na het ongeval belde omwonende 112, de ambulancedienst en de politie kwamen hierop met spoed ter plaatse. Omdat de bestuurder niet reageerde op de politieagenten hebben deze de zijruit van de auto eruit geslagen om bij de bestuurder te komen.

De bestuurder van de auto is gecontroleerd in de ambulance, vervoer naar het ziekenhuis bleek uiteindelijk niet nodig. Nadat agenten bij de bestuurder een blaastest en een drugstest afname bleek de bestuurder onder invloed van alcohol en drugs, hij is hierop aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

De politie handelt de zaak verder af met de betrokken partijen, de auto van de man is door een berger afgevoerd.


Foto’s: Jordy de Groot