Home Den Haag Bestuurder op de vlucht na aanrijding Jan de Weertstraat Den Haag

Bestuurder op de vlucht na aanrijding Jan de Weertstraat Den Haag

Den Haag – Een bestuurder is donderdag op vrijdag nacht gevlucht nadat hij een aanrijding had veroorzaakt. Dit gebeurde op de Jan de Weertstraat in Den Haag.

Een automobilist reed die nacht de Jan van Weertstraat in. Plotseling hoorde hij een harde knal. Het bleek te gaan om een auto die uit een parkeervak wegreed. Die automobilist lette niet op tijdens het uit parkeren en kwam daarbij tegen de andere auto aan. Beide auto’s raakten beschadigd.

De bestuurder die de aanrijding had veroorzaakt stapte uit om de schade te bekijken. Toen ook de gedupeerde bestuurder uit de auto stapte en met de man in gesprek wilde gaan gebeurde er iets onverwachts. De veroorzaker liet zijn auto achter en rende weg.

Een omstander volgde de man maar raakte hem helaas uit het oog. De politie heeft met meerdere eenheden gezocht in de wijk maar troffen niemand meer aan die voldeed aan het signalement.

Beide auto’s moesten worden afgesleept. De ene met een berger van Vreugdenhil en de auto van de veroorzaker werd door de politie in beslag genomen. Ook deze werd afgesleept maar dan door de berger van de politie.

Foto’s: Jordy de Groot & Martijn de Jong