Home Delft Bestuurder op de vlucht na eenzijdig ongeval Reinier de Graafweg Delft

Bestuurder op de vlucht na eenzijdig ongeval Reinier de Graafweg Delft

Delft – In de vroege ochtend van zaterdag 13 april heeft er op de Reinier de Graafweg in Delft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 04:10 reed de bestuurder van een Mercedes richting de A4 toen deze in de bocht nabij het Reinier de Graafziekenhuis de macht over het stuur verloor. De auto ramde een stoeprand en kwam daarna tot stilstand tegen een lantaarnpaal.

Direct na het ongeval zou volgens de bijrijdster de bestuurder op de vlucht zijn geslagen. Omstanders belde 112 waarna de politie en de ambulancedienst met spoed ter plaatse kwamen. De politie heeft voor een veilige werkruimte gezorgd door een rijbaan af te sluiten. De bijrijdster is opgevangen door het ambulancepersoneel, na een korte controle bleek verdere behandeling niet noodzakelijk.

De politie heeft in de omgeving nog gezocht naar de bestuurder, deze is echter niet aangetroffen. De bijrijdster wist ook niet wie de bestuurder was. Berger Vreugdenhil heeft de auto meegenomen, de politie doet onderzoek naar wie ten tijde van het ongeval de bestuurder was.

Een gespecialiseerd bedrijf is ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen en de lantaarnpaal te verwijderen.