Home Den Haag Bewoner gewond na overlopen inbreker Doctor Schaepmanstraat Den Haag

Bewoner gewond na overlopen inbreker Doctor Schaepmanstraat Den Haag

Den Haag – Bewoners van een woning aan de Dr. Schaepmanstraat ontdekten op vrijdag 17 mei omstreeks 23:45 uur inbrekers in hun woning. Kort na deze ontdekking ontstond er een worsteling en uiteindelijk vluchtten de inbrekers de woning uit. Daarna alarmeerden de slachtoffers de politie. Een bewoner is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Een getuige zag de drie mogelijke verdachten wegrennen vanaf de Dr. Schaepmanstraat in de richting van de Schimmelweg. In de Dr. Schaepmanstraat stapten de drie in een gereedstaande zwarte bus van het merk Mercedes, type Vito.

Deze bus reed vervolgens weg de Meurstraat op en ging linksaf de Alberdingk Thijmstraat op. De bewoners deden aangifte van de inbraak. Direct na het incident deden rechercheurs onderzoek in en rondom de woning. De politie zoekt nog getuigen.

Alle drie de mannen waren in het zwart gekleed. Twee van hen zijn tussen de 1.70 en 1.80 lang met een smal postuur en de derde verdachte was iets kleiner. De mannen droegen gezichtsbedekking. Een van hen sprak Marokkaans.