Home Den Haag Bewoners ontsnappen aan drama na scooterbrand Chicagostraat Den Haag

Bewoners ontsnappen aan drama na scooterbrand Chicagostraat Den Haag

Den Haag – Een gezin is in de nacht vrijdag 5 op zaterdag 6 augustus ontsnapt aan een drama nadat twee scooters voor de deur in brand stonden.

Omstreeks 02:40 werd de brand ontdekt, direct sloegen de vlammen hoog tegen de voorgevel van de woning aan, volgens getuigen kwamen de vlammen tot de 2e etage van de woning.

Direct werden de bewoners van de woning gealarmeerd over de brand voor hun woning, gelukkig konden alle aanwezigen uit de woning komen. De brand was inmiddels hevig en sloeg bijna de woning in.

De brandweer is ter plaatse direct begonnen met het blussen van de brand, hiermee kon gelukkig ook voorkomen worden dat de brand daadwerkelijk naar binnen sloeg.

Toen de vlammen grotendeels uit waren werd de ravage goed zichtbaar, twee scooters, een stoel, de voordeur, verschillende ruiten en de voorgevel van de woning waren door de brand beschadigd. Ook raakt drie auto’s die voor de deur geparkeerd stonden beschadigd.

De voorgevel was door de brand tot de 3e etage deels zwartgeblakerd. Volgens getuigen is er sprake van brandstichting, de politie doet hier onderzoek naar.