Home Den Haag Bijrijder gewond na ongeval tussen twee auto’s Hengelolaan Den Haag

Bijrijder gewond na ongeval tussen twee auto’s Hengelolaan Den Haag [VIDEO]

Den Haag – Afgelopen nacht heeft er op de Hengelolaan in Den Haag een aanrijding plaatsgevonden. De aanrijding vond plaats op de kruising met de Maartensdijklaan.

Twee auto’s botste frontaal op elkaar, waarna een auto al tollend tot stilstand kwam. Beide auto’s raakte door de klap total loss. Een inzittende van een auto raakte gewond en is met rug- en nekklachten naar het Haga ziekenhuis vervoerd. Verder raakte niemand anders gewond. De kruising was door de aanrijding tijdelijk afgesloten. Auto’s moesten tijdelijk omrijden. Vreugdenhil kwam de beide zwaar beschadigde auto’s bergen. De verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan naar het ongeval.

De oorzaak van de botsing is niet bekend en wordt nog onderzocht. Mogelijk dat gladheid een rol heeft gespeeld.

(Tekst gaat door onder de foto's!)

Tijdens dit incident kwam een taxi met een klant langsgereden.

Doordat de taxi er niet door kon, stapte de klant boos uit. De klant sloeg & trapte een aantal keer uit boosheid tegen de taxi aan. Meerdere politieagenten hoorde en zagen het gebeuren. Zij hebben de nogal aangeschoten man direct staande gehouden.

De politie heeft de man een bekeuring gegeven voor baldadigheid, aangezien de voetafdruk van de man duidelijk op de deur van de auto stond. Hierna mocht de man lopend zijn weg vervolgen.

Foto’s: Mike van Doorn
Video: Jordy de Groot