Home Den Haag Brandweer blust brand in woning, twee personen raken onwel Douglaslaan Den Haag

Brandweer blust brand in woning, twee personen raken onwel Douglaslaan Den Haag

Den Haag – Vanmiddag heeft er korte tijd brand gewoed in een woning aan de Douglaslaan in Den Haag. Tijdens de bluswerkzaamheden door de brandweer raakte twee mensen onwel. Een van hen is zelfs gereanimeerd.

Rond tien over een kwam er een melding dat er brand zou zijn in een woning. Ter plaatse bleek er inderdaad sprake te zijn van brand en dat er mogelijk gas aan het ontsnappen was.

De brandweer kwam snel ter plaatse en had het vuur gelukkig snel onder controle.

Tijdens de inzet van de brandweer raakte op straat een persoon onwel. Politieagenten hebben direct eerste hulp verleend en een ambulance aangevraagd.

Nadat de ambulance ter plaatse kwam en het slachtoffer verzorgde, raakte een andere persoon, achter het stuur van een auto, ook onwel. Hij kwam hierna in botsing met een ander voertuig.

Het personeel van de ambulance ging direct naar dit slachtoffer toe. Al snel werd duidelijk dat het slachtoffer er slecht aan toe was en werd er begonnen met reanimeren. Ook werden er extra ambulances en het Mobiel Medisch Team gealarmeerd.

Na enkele minuten kwam het slachtoffer weer bij. Het Mobiel Medisch Team werd afbesteld en het slachtoffer werd met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Ook het andere slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe het mogelijk is dat twee personen onwel raakte is niet bekend; mogelijk speelt de warmte een grote rol.

Foto’s en video: Take Two Media