Home Naaldwijk Brandweer druk met brand in spouwmuur van woning Opstalweg Naaldwijk

Brandweer druk met brand in spouwmuur van woning Opstalweg Naaldwijk

Naaldwijk – Zaterdag 25 maart rond kwart voor twaalf werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een woning. Ter plaatse bleek de brand moeilijk te bereiken omdat deze in een spouwmuur zat. De brandweer heeft extra personeel en voertuigen laten komen om deze brand te blussen. De brandweer heeft ook een specialistisch team laten komen voor de brandbestrijding in de spouwmuur.

De brand is ontdekt door de bewoner, deze was op het moment van uitbreken niet thuis. Bij thuiskomst heeft de bewoner nog geprobeerd te onderzoeken waar de brand zat, bij deze actie heeft de bewoner rook in geademd. De bewoner is door het ambulancepersoneel nagekeken op rook inhalatie, de bewoner kon zijn weg vervolgen.

UPDATE: De brand is uit, het specialistisch team van de brandweer heeft de woning aan de binnenzijde bekeken en hebben geconstateerd dat de brand in de spouwmuur uit is. Er is in de woning veel schade ontstaan door de rook maar ook door de breek- en sloopwerkzaamheden die zijn veroorzaakt om goed bij de brand te komen. De bewoners zullen door de stichting Salvage geholpen worden bij de afwikkeling van de schade.

Foto’s & video: Mike Hogeveen