Home Haaglanden Brandweer Haaglanden druk met brandstichtingen van auto’s

Brandweer Haaglanden druk met brandstichtingen van auto’s

Aan de Grebbestraat zijn twee scooters in brand gevlogen. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen om de tweewielers te blussen.

Aan de Cornelis Houtmanstraat werd op een kruispunt brand gesticht. Ter plaatse gekomen agenten hebben de brand zelf geblust, waardoor de brandweer retour kon.

Op een parkeerplaats aan de Toon Dupuisstraat werd brand gesticht in een geparkeerde auto. Het voertuig brandde volledig uit.

Langs de Minckelersstraat werd brand gesticht naast de afvalbakken. De brandweer van Rijswijk is met spoed ter plaatse gegaan om de brand te blussen.

Aan de Drogersdijk is brand gesticht in een ondergrondse container. De Scheveningse brandweer heeft de brand geblust.

In de Vier Heemskinderenstraat is een geparkeerde Mercedes in brand gestoken. De brandweer van kazerne Laak was er snel bij, maar kon niet voorkomen dat de auto werd verwoest.

Op de Strijplaan in Rijswijk is niet veel later een geparkeerde Audi in vlammen opgegaan. De hulpdiensten waren in grote getallen aanwezig. De oorzaak is naar alle waarschijnlijkheid brandstichting.

Op een parkeerterrein van een flat aan het Gradaland is brand ontstaan rondom de motorkap van een geparkeerde auto. De brandweer van kazerne Leidschendam-Voorburg hebben de brand geblust. De politie doet onderzoek. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Op een parkeerterrein aan de Fazantlaan in Honselersdijk is een auto in brand gestoken. De brandstichter sloeg de voorruit in en gooide iets brandbaars naar binnen. Gelukkig vatte de auto nauwelijks vlam. Wel heeft de auto flinke schade opgelopen. De brandweer heeft de brand geblust.