Home Delft Daar is ze dan! District8 op kraambezoek bij A13-baby Bente!

Daar is ze dan! District8 op kraambezoek bij A13-baby Bente!

Delft/Schiedam – Het was flink schrikken voor Luca en Shannen. Terwijl zij onderweg waren naar het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft besloot baby Bente niet langer meer te wachten. Met een geboorte op de snelweg tot gevolg.

Luca en Shannen waren thuis toen Shannen weeën kreeg en al 4 centimeter ontsluiting had. Direct namen zij contact op met de verloskundige en reden zij richting het ziekenhuis.

Op de afrit bij Delft-Zuid werden de weeën dusdanig hevig dat Shannen Luca sommeerde om te stoppen. De verloskundige, die voor het stel reed, zag het en stopte direct haar auto om te kijken of alles goed ging.

Zij kwam aan met haar koffer, dat gevuld zit met instrumenten om een bevalling te begeleiden, aangerend en niet veel later was daar Bente geboren.

Twee ambulances en politie kwamen ter plaatse om Shannen en Bente te verzorgen, om later naar het ziekenhuis te gaan. Daar hebben de kersverse ouders tot 22:30 gezeten waarna zij naar huis konden gaan.

Luca vertelde ons dat Bente een hele rustige en lieve baby is dat weinig huilt en goed slaapt.. En grote zus Sofie is zo trots dat ze het liefst heel de dag bij Bente wilt zijn.

Namens de gehele redactie en fotografen van District8 feliciteren wij Luca, Shannen en Sofie met de geboorte van Bente!