Home Den Haag Motorrijder (27) overleden na zwaar ongeval met busje A4 Den Haag

Motorrijder (27) overleden na zwaar ongeval met busje A4 Den Haag

Den Haag – Maandagavond 9 augustus heeft er op de A4 ter hoogte van het Prins Clausplein een zwaar ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 23:20 kwam de melding van het ongeval binnen op de meldkamer. Direct werden de hulpdiensten gealarmeerd.

Een ambulance, de brandweer, meerdere politie-eenheden en de traumahelikopter uit Rotterdam werden gealarmeerd. Het MMT kwam uiteindelijk met de auto ter plaatse.

Ter plaatse stonden op beide rijbanen -zowel richting Amsterdam als Rotterdam- voertuigen met schade. Volgens getuigen is een motorrijder met hoge snelheid achterop een busje gereden die op de rijbaan richting Amsterdam reed. De motorrijder kwam na de aanrijding ten val en overleed, ondanks alle hulp, ter plekke.

Na de klap vloog de motor over de vangrail en kwam op de rijbaan richting Rotterdam terecht.

De motor heeft ten minste een auto beschadigd die richting Amsterdam reed. Door het ongeval is de Rijksweg A4 volledig afgesloten in beide richtingen. De FO Verkeer doet onderzoek.

UPDATE 10-08-2021: Het slachtoffer betreft een 27-jarige man uit Den Haag. De politie zoekt getuigen van het ongeval en vraagt deze contact op te nemen via 0900-8844.

Foto’s en video: Take Two Media