Home Den Haag Dronken bewoner valt in slaap tijdens het koken Gooilaan Den Haag

Dronken bewoner valt in slaap tijdens het koken Gooilaan Den Haag

Den Haag – De bewoner van een woning aan de Gooilaan in Den Haag is woensdagavond 6 december in slaap gevallen terwijl hij bezig was met koken. Er werd een flinke brandlucht geroken door omwonenden en die hebben dan ook 112 gebeld.

Even voor half negen roken de buren van de man een flinke brandlucht en belden hierop 112. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Toen de brandweer de woning binnen ging troffen zij een slapende man aan. Dit terwijl zijn eten nog op het vuur stond. Inmiddels was zijn eten zo ver doorgekookt dat het geen optie meer was om de man dit te serveren.

Er was gelukkig geen sprake van brand dus de brandweer kon snel weer retour. De politie is in de woning met de man in gesprek gegaan. Buurtbewoners gaven aan dat zij al jaren last hebben van de man. Hij zou elke dag dronken zijn. Ook staat er bijna dagelijks een politieauto op de stoep bij de woning.

De man werd onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij bleek ook nu sterk onder invloed te zijn van alcohol.

Foto’s: Jordy de Groot