Home Wateringen Dronken man breekt in eigen auto in Van Egmondlaan Wateringen

Dronken man breekt in eigen auto in Van Egmondlaan Wateringen

Wateringen – Dinsdagavond 30 april heeft lange tijd een politiehelikopter boven Wateringen gevlogen. Dit was naar aanleiding van een melding dat er aan de Van Egmondlaan in Wateringen werd ingebroken in een auto.

De politie kreeg van diverse bewoners aan de Van Egmondlaan de melding dat een man bezig was om in te breken in een auto. Meerdere politie-eenheden kwamen op de melding af. Ook de politiehelikopter vloog boven de wijk om te zoeken naar de inbreker.

Een motoragent zag op het Vliethof in Wateringen en man lopen die voldeed aan het signalement. Hij besloot hierop om de man aan te houden. De man bleek erg onder invloed te zijn van alcohol. De motorrijder werd al snel ondersteund door zijn collega’s van de hondenbrigade.

Na onderzoek bleek het niet te gaan om een autoinbraak. De dronken man was bezig om in zijn eigen auto te komen. Dit lukte waarschijnlijk niet en bewoners vonden dit nogal verdacht. De man is door de politie overgebracht naar het politiebureau voor openbare dronkenschap.

Door de politie inzet en de helikopter kwamen veel buurtbewoners even een kijkje nemen.