Home Delft Een berichtje van onze sponsor! Maak deze kerst nog persoonlijker

Een berichtje van onze sponsor! Maak deze kerst nog persoonlijker

Het versturen van kerstkaarten naar familie, vrienden, maar ook kennissen en zakelijke relaties, is een mooie traditie. Daarom hebben we bij Fotobister onze online kaartenmaker helemaal kerstproof gemaakt. Kies je kerstkaart en pas deze naar hartenlust aan. Je kunt een kerstkaart maken met eigen foto, tekst & design.
Wanneer je niet zoveel tijd of inspiratie hebt om zelf kaartjes te maken, selecteer je simpelweg één van de vele standaardkaarten uit onze selectie kerstkaarten.
Met behulp van onze online kerstkaarten ontwerper creëer je in een handomdraai de mooiste gepersonaliseerde kerstkaarten.

Kerstkaarten maken gaat via de online ontwerp software zeer eenvoudig, waardoor jong én oud binnen enkele minuten een unieke kerstgroet weet te maken.

Daarnaast is het maken van kaarten bij ons niet alleen heel leuk om te doen, het is ook nog eens ontzettend voordelig. Mocht u er toch niet uitkomen, staan wij bij Fotobister altijd klaar om u te helpen! Alle kerstkaarten worden geleverd met gratis enveloppen.

https://www.fotobister.nl/wenskaarten

Bekijk de video om te zien hoe eenvoudig het is om jouw persoonlijke kerstkaarten te maken.

https://youtu.be/wnWTnP0yhiA