Home Den Haag Eén persoon gewond bij overval op bedrijfspand, vluchtauto in brand gestoken Poeldijkseweg...

Eén persoon gewond bij overval op bedrijfspand, vluchtauto in brand gestoken Poeldijkseweg Wateringen

Wateringen / Den Haag – Dinsdag 23 februari aan het begin van de middag heeft een overval plaatsgevonden op een bedrijfspand aan de Poeldijkseweg in Wateringen.

Eén persoon is bij de overval gewond geraakt aan het hoofd en is in een ter plaatse gekomen ambulance behandeld aan de verwonding. Het slachtoffer is bij de overval in een schermutseling terecht gekomen met een overvaller waarbij het slachtoffer gewond is geraakt en sporen van een overvaller zijn vrijgekomen. Deze worden door de politie veiliggesteld. De politiehelikopter kijkt vanuit de lucht mee bij dit incident.

Na de overval zijn 3 verdachten in een grijze bestelbus weggereden en hebben deze op het Dalveen in Den Haag in brand gestoken. Naast het ‘Plaats Delict’ (PD) aan de Poeldijkseweg in Wateringen, heeft de politie ook een PD gemaakt rondom de in brand gestoken bus op het Dalveen in Den Haag. Een gedeelte van de lading van het busje, ligt op het Dalveen op straat. De kentekens van de bestelbus zijn verdwenen en de politie doet onderzoek in de omgeving van de bestelbus.

Nadat de politie camerabeelden heeft bekeken aan het Dalveen, werd niet alleen de bestelbus voor onderzoek meegenomen door de politie, ook een ander voertuig werd door de politie in beslag genomen voor onderzoek.