Home Haaglanden Enorme ravage na ongeval Lindelaan Rijswijk

Enorme ravage na ongeval Lindelaan Rijswijk

Rijswijk – In de nacht van donderdag 30 april op vrijdag 1 mei is op de Lindelaan in Rijswijk een ravage ontstaan na een ongeval.

Omstreeks 00:40 kwam een witte Range Rover met hoge snelheid aan vanaf de Burgemeester Elsenlaan. Ter hoogte van de Rembrandtkade raakte de bestuurder van de Range Rover volgens eigen zeggen een stoeprandje.

Hierna knalde de auto in een geparkeerde auto, deze schoot door de harde klap naar voren toe waardoor in totaal vier auto’s beschadigd raakte. De Range Rover schoot na de klap over de kop en belandde aan de overkant van de eerste aanrijding achterstevoren tussen twee geparkeerde auto’s in.

Direct werden de hulpdiensten groots gealarmeerd, twee ambulance’s, de brandweer en meerdere politie eenheden kwamen met spoed ter plaatse.

De twee inzittenden van de witte Range Rover konden zelfstandig uit de auto komen en zijn opgevangen in de ter plaatse gekomen ambulance’s. Beiden zijn na controle zonder spoed vervoerd.

In het ziekenhuis zullen van beide inzittenden bloedbuisjes worden afgenomen om te kijken of één, of beide inzittenden onder invloed waren ten tijde van de crash.

De Lindelaan is door het ongeval afgesloten tussen de Rembrandtkade en de Haagweg. De politie gaat onderzoek doen naar het ongeval.

Een berger heeft zeker drie voertuigen geborgen.