Home Den Haag Fietser komt lelijk ten val en raakt ernstig gewond Soestdijksekade Den Haag

Fietser komt lelijk ten val en raakt ernstig gewond Soestdijksekade Den Haag

Den Haag – Op het fietspad langs de Soestdijksekade in Den Haag is maandagavond 4 december een fietser ernstig gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwam een jongeman met zijn fiets hard ten val ter hoogte van het Zuiderpark.

Even na elf uur zag een voorbijganger een jongeman op de grond liggen met zijn fiets naast hem. De voorbijganger zag dat de jongeman flink gewond was en dat hij verminderd bij bewustzijn was. De vrouw die de jongeman aantrof belde hierop direct 112.

Meerdere politie-eenheden, twee ambulances en het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam werden opgeroepen en kwamen met spoed ter plaatse.

Het slachtoffer werd na onderzoek door het ambulancepersoneel ingepakt in een vacu├╝mmatras. Hierna werd hij in de ambulance verder onderzocht en gestabiliseerd. Toen dat eenmaal gereed was, werd het slachtoffer met spoed overgebracht naar het HMC Westeinde Ziekenhuis in Den Haag.

De verkeerspolitie kwam ter plaatse en heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de val. De fiets is door de politie meegenomen naar het bureau.

Foto’s & video: Jordy de Groot