Home Delft Flinke schade door felle brand op zolder van woning Ternatestraat Delft

Flinke schade door felle brand op zolder van woning Ternatestraat Delft

Delft – Maandagavond 10 juni heeft een felle brand gewoed op de zolder van een woning aan de Ternatestraat in Delft. Bij de brand kwam flink veel rook vrij.

Meerdere hulpdiensten werden maandagavond even voor tien uur gealarmeerd. Naast de brandweer en de politie werd ook de ambulancedienst opgeroepen. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

De brandweer schaalde snel op naar ‘Middelbrand’. Dit betekend dat er meerdere eenheden zijn ingezet. De brandweer was enige tijd bezig om de brand uit te krijgen. Het is onbekend hoe de brand is ontstaan. Team Brandonderzoek gaat onderzoek doen naar het brandverloop.

Voor de komst van de brandweer werd door omstanders nog een poging gedaan om met een brandblusser om de brand te blussen. Deze poging mislukte helaas.

De woordvoerder van de brandweer laat weten dat er brand woedde in een keuken van een bovenwoning. De brand heeft voor veel schade gezorgd aan meerdere woningen. De bewoners van het brandadres zullen de nacht ergens anders moeten doorbrengen.