Home Rotterdam-Rijnmond Gewapende overval op TikTok hit ‘Jenny’s Bakery’ Nieuwstraat Maassluis

Gewapende overval op TikTok hit ‘Jenny’s Bakery’ Nieuwstraat Maassluis

Maassluis – Bij een gewapende overval op Jenny’s Bakery aan de Nieuwstraat in Maassluis is woensdag 26 april geld buit gemaakt. De overvaller ging er na de overval rennend vandoor richting de Boogertstraat.

De overval vond even voor half 6 plaats. In de taartenwinkel werd de eigenaresse bedreigd met een mes. De overvaller heeft geld uit de kassa buit gemaakt en ging er vervolgens snel vandoor.

Meerdere politiewagens kwamen met spoed ter plaatse en zochten direct in de omgeving. Ook werd er een Burgernet bericht verzonden met een signalement van de overvaller.

De overvaller is een man, ongeveer 1,80m lang, ongeveer 20 jaar oud, smal postuur, vest met capuchon en droeg jeans. De politie is een onderzoek gestart naar de overvaller en spreekt met diverse getuigen en bekijkt camerabeelden in de omgeving.

Jenny’s Bakery is erg bekend van ‘TikTok’. Met 1,3 miljoen volgers op het kanaal stijgen de bezoekersaantallen flink. Erg toevallig dat juist zij nu slachtoffer is geworden van een overval. Onze mediapartner WOS schreef hier vandaag nog een artikel over.

Foto’s: 112Maasmedia