Home Haaglanden Gewonde, aanhoudingen en onderzoek na verkeersruzie Hoevenbos Zoetermeer

Gewonde, aanhoudingen en onderzoek na verkeersruzie Hoevenbos Zoetermeer

Zoetermeer – Woensdagavond 6 januari heeft er op het Hoevenbos in Zoetermeer een verkeersruzie plaatsgevonden. De ruzie tussen twee partijen liep volgens getuigen flink uit de hand.

Uiteindelijk ging 1 van de partijen er vandoor in de blauwe Renault. Deze reden via het Hoevenbos door, halverwege kregen deze volgens getuigen een aanrijding met twee voetgangers die niks te maken hadden met de ruzie. De twee inzittenden twijfelde geen moment en reden met hoge snelheid door naar het einde van het Hoevenbos. De twee voetgangers zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd, zover bekend is 1 persoon vervoerd.

Daar kwam de auto tot stilstand en sloegen beide inzittenden op de vlucht, volgens getuigen konden echter beide inzittenden niet ver van de vluchtauto aangehouden worden.

In het voertuig van de twee gevluchte verdachten werd volgens getuigen ook een wapen aangetroffen, deze is door de politie meegenomen voor verder onderzoek.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft nog enige tijd onderzoek gedaan op het Hoevenbos, de auto van de verdachten is voor verder onderzoek in beslag genomen.