Home 's-Gravenzande Gezellig avondje strand loopt uit in steekpartij Nieuwlandsedijk ‘s-Gravenzande

Gezellig avondje strand loopt uit in steekpartij Nieuwlandsedijk ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande – Op de Nieuwlandsedijk in ‘s-Gravenzande heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 juni een steekpartij plaatsgevonden.

Een grote groep jongeren ging gezellig een avondje naar het strand. Tijdens dit avondje ging het mis, er ontstond een conflict waarbij iemand in zijn/haar nek werd gestoken met een kapot bierflesje.

Zowel het slachtoffer als de verdachte raakten gewond. Het slachtoffer is met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte is door het personeel van een tweede ambulance nagekeken en is daarna door de politie aangehouden en overgebracht.

De politie heeft ter plaats enig bewijs verzameld in bewijszakken en dit overgebracht naar het bureau.

Een groep vrienden van het slachtoffer die wisten waar de verdachte woonde, dreigde om langs de woning van de verdachte te gaan. Om die reden heeft de politie enige tijd de woning in de gaten gehouden.

UPDATE 12-6: ‘s-Gravenzande De politie heeft vrijdagavond 11 juni om 23.10 uur een 18-jarige jongen uit ’s-Gravenzande aangehouden na een vechtpartij op de Verlengde Strandweg waarbij een 17-jarige jongen uit Hoek van Holland gewond raakte aan zijn nek. Hij moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

Eerder op de avond waren op de Strandweg in Ter Heijde meerdere groepen jongeren aangetroffen die daar mogelijk een feest wilden bezoeken. Omdat de politie daar al informatie over had ontvangen was zij met meerdere eenheden aanwezig waardoor het feest niet heeft plaatsgevonden. De jongeren werden weggestuurd. Een groep jongeren ging later naar de Verlengde Strandweg waar een vechtpartij ontstond tussen enkele personen. Bij de vechtpartij liep de 17-jarige jongen een verwonding in zijn nek op. De verdachte was nog aanwezig en werd ter plaatse aangehouden. De politie doet verder onderzoek.