Home Hollands-Midden Gouda weer geteisterd door autobranden Gouda

Gouda weer geteisterd door autobranden Gouda

Gouda – Dinsdagnacht 28 mei net voor half 1 vannacht was het weer raak in Goudq , dit keer ging er aan de van Roijenstraat in Gouda een auto volledig in vlammen op.

De brandweer van Gouda werd rond 5 voor 1 opgeroepen om met spoed ter plaatse te gaan naar de Boelhouwerstraat in Gouda. Aldaar stond een personenauto in brand, het zou de 21e auto zijn in een maand tijd die in brand stond.

Zij waren snel ter plaatse en hebben aldaar met meerdere stralen het vuur weten te blussen.
Hier opvolgend hebben ze nog wat nablussingen gedaan en nam de politie het verder over voor onderzoek.

Na afloop kon de brandweer weer retour. De auto is helaas volledig uitgebrand.

Tekst loopt door onder de foto’s

Gouda – Rond kwart voor 1 vannacht werd de brandweer van Reeuwijk gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Veenenburg in Gouda.

Omdat de brandweer van Gouda nog bezig was aan de van Roijenstraat werd brandweer Reeuwijk opgeroepen om met spoed naar de Veenenburg in Gouda te gaan. Aldaar stond op een parkeerplaats een personenauto in de brand, waarbij een 2e auto bijna ook vlam vatte.

De brandweer van Reeuwijk was snel ter plaatse en heeft het vuur weten te blussen, waarmee uitbreiding werd voorkomen, maar helaas niet kon worden voorkomen dat het vuur de auto vernietigde.

Mogelijk gaat het ook hier weer om brandstichting, nummer 22 in de reeks van voertuigbranden die Gouda deze maand teistert. Een berger heeft na afloop het voertuig geborgen. Politie heeft helaas geen sporen kunnen veiligstellen.

Foto’s: Remco F. Gerittsen