Home Wateringen Rotterdammer (24) aangehouden na vondst van harddrugs Barbier Wateringen

Rotterdammer (24) aangehouden na vondst van harddrugs Barbier Wateringen

Wateringen – De politie heeft vrijdagavond 10 maart een 24-jarige Rotterdammer aangehouden op de Barbier in Wateringen. Een getuige belde 112 toen hij drie personen bij een vrachtwagen zag staan. De personen waren bezig met het openbreken van de koelmotor aan de achterzijde van de container die geladen stond.

Toen de politie ter plaatse kwam gingen de verdachten er vandoor, hierbij werd een 24-jarige man uit Rotterdam aangehouden. De verdachte(n) zijn vermoedelijk tijdens het uithalen van de harddrugs uit de zeecontainer gestoord door de getuige. De politie heeft rondom de vrachtwagen een tweetal tassen veilig gesteld, ook zijn meerdere persoonlijke eigendommen zoals schoenen veilig gesteld.

Tijdens de vlucht van de verdachten was er mogelijk wat in het water gegooid langs de Barbier, hierop kwam de brandweer, met onder andere duikers ter plaatse. Echter bleek inzet van deze niet noodzakelijk.

De recherche heeft de zaak in onderzoek, een woordvoerder van de politie kon niet bevestigen om wat voor drugs het gaat en de hoeveelheid hiervan. De vrachtwagen is uiteindelijk onder politie begeleiding naar een beveiligde locatie overgebracht.