Home Delft Grote politie-inzet na melding van man op balkon Cesar Franckstraat Delft

Grote politie-inzet na melding van man op balkon Cesar Franckstraat Delft [VIDEO]

Delft – Donderdagavond 24 januari is de brandweer samen met de politie gealarmeerd nadat een melder een persoon op de rand van een balkon had gezien. Zo’n 10 politie-eenheden en meerdere brandweer-eenheden kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plaatse hebben agenten de gehele flat bekenen met zaklampen en verrekijkers. Aan de buitenzijde was niemand meer te zien, hierop is de brandweer retour gegaan.

Meerdere politie-agenten hebben daarna de flat betreden, uiteindelijk kwamen agenten met eén persoon naar buiten. De man was door de agenten aangehouden, de man werkte bij zijn aanhouding licht tegen.

De man is door de politie vervoerd naar het politie-bureau. Waarom de man is aangehouden is niet bekend.

UPDATE 25-01-2019: Delft – Een Delftenaar (30) zette vannacht alles op alles om aan de politie te ontkomen. Agenten stonden voor zijn deur, omdat hij gesignaleerd stond, en daarop besloot de man de flat aan de Cesar Franckstraat op te klimmen om aan de politie te ontkomen. Volgens een politiewoordvoerster kon de man via de buitenzijde van de flat naar de 11e etage klimmen. Het leek alsof hij aan de agenten kon ontglippen, maar hij werd in de flat alsnog in de boeien geslagen. Hij moest nog 60 dagen uitzitten. (AD)

Foto’s en video: Jasper Wennekes