Home Delft Hoofdrijbaan A4 afgesloten na fors ongeval; bestuurder op de vlucht A4 Den...

Hoofdrijbaan A4 afgesloten na fors ongeval; bestuurder op de vlucht A4 Den Hoorn

Den Hoorn – Op de A4 bij Den Hoorn heeft zondagochtend 3 maart een fors ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s. Omstreeks 09:20 ging het mis en klapte een auto vol in de achterkant van een ander voertuig.

Na het ongeval kwamen beide autos enkele tientallen meters verderop tot stilstand. De bestuurder van de grijze wagen twijfelde geen moment en sloeg op de vlucht, volgens getuigen is de man de A4 overgestoken richting de Lotsweg.

Na het ongeval werden de politie, brandweer en ambulance met spoed gealarmeerd. De bestuurder van de andere wagen bleef gewond achter en is opgevangen voor ambulancepersoneel.

Rijkswaterstaat en de politie hebben de parallelbaan van de A4 tijdelijk afgesloten zodat hondengeleiders met hun diensthond konden zoeken naar de mogelijke verdachte, ook in de omgeving was veel politie op zoek. Een politiehelikopter heeft langere tijd boven het zoekgebied gevlogen.

De A4 richting Rotterdam was tot omstreeks 12:30 afgesloten voor onderzoek, de Forensische Opsporing Verkeer (FOV) heeft veel sporen veiliggesteld en op beeld gezet. Beide auto’s zijn door de politieberger afgevoerd voor nader onderzoek.