Home Haaglanden Hulpdiensten rukken massaal uit voor ‘auto te water’; bestuurder overleden Wilsveen Leidschendam

Hulpdiensten rukken massaal uit voor ‘auto te water’; bestuurder overleden Wilsveen Leidschendam

Leidschendam – De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag massaal uitgerukt voor een melding van een ‘voertuig te water’ aan het Wilsveen in Leidschendam. Ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team is ter plaatse.

Het voertuig dat te water was geraakt is door een shovel uit het water gehesen. In het voertuig zaten twee personen. Eén van de inzittende raakte zwaargewond. Het slachtoffer werd gereanimeerd en daarna met spoed overgebracht naar het LUMC in Leiden.

Het andere slachtoffer is ter plaatse onderzocht.

De Wilsveen is afgesloten in beide richtingen voor onderzoek.

Update persbericht: Leidschendam – De bestuurder van een auto die zaterdagmiddag 20 maart rond 14:00 uur te water raakte, is in het ziekenhuis overleden. Nadat de auto een lantaarnpaal raakte op de Wilsveen in Leidschendam, kwam de auto in het water naast de weg terecht. De oorzaak van het ongeval wordt onderzocht door het Team Verkeer.

De andere inzittende kon de auto verlaten nadat ze in het water terecht waren gekomen. Omstanders hebben de auto uit het water weten te halen, waarna is gestart met reanimatie van de bestuurder. Ook is er een traumahelikopter geland. De bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is overleden. Het slachtoffer is een 70-jarige man uit Den Haag.

Foto’s & video: Armando