Home 's-Gravenzande Hulpdiensten rukken uit voor felle brand in woning Woutersweg ‘s-Gravenzande

Hulpdiensten rukken uit voor felle brand in woning Woutersweg ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande – In een woning aan de Woutersweg in ‘s-Gravenzande is vrijdagavond 24 november brand uitgebroken. De brandweer heeft hierbij opgeschaald naar ‘Grote Brand’.

Even voor middernacht kwam er bij de meldkamer van de brandweer een verontrustend telefoontje binnen. In een woning aan de Woutersweg in ‘s-Gravenzande was brand uitgebroken. Er was veel rook te zien. Direct na de melding werden de hulpdiensten gealarmeerd.

Toen de brandweer arriveerde werd duidelijk dat er meer materiaal nodig was om de brand te kunnen bestrijden en om omliggenden woningen te ontruimen. Er werd opgeschaald naar ‘Middelbrand’ en later zelfs naar ‘Grote Brand’.

Extra voertuigen en brandweerlieden van korpsen uit de omgeving kwamen met spoed ter plaatse om hun collega’s te ondersteunen.

Bij de brand is de bewoner gewond geraakt. Deze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Enkele andere bewoners van omliggende woningen zijn ook onderzocht door het ambulancepersoneel omdat zij mogelijk rook hadden ingeademd.

De brandweer heeft uit de woning een hondje gered. Deze lijkt ongedeerd.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.