Home Overig nieuws 17 Mei Inbraak opticien, politie zoekt getuigen

17 Mei Inbraak opticien, politie zoekt getuigen

Wateringen – De recherche zoekt getuigen van een inbraak in een opticien op vrijdag 17 mei om 04.30 aan op de Herenstraat in Wateringen.

Een getuige meldde bij de politie dat er bij de opticien werd ingebroken. Agenten die een onderzoek instelden zagen dat de ruit van de winkel was vernield en dat verschillende rekken met zonnebrillen waren weggenomen. Na de inbraak reed een scooter weg met mogelijk meerdere verdachten.

Route
In de omgeving troffen agenten verschillende goederen aan die bij de inbraak waren weggenomen. Hierdoor is de route die de verdachten hebben afgelegd voor een groot deel te achterhalen. Na de inbraak zijn de mannen weggereden in de richting van het Tolland, vervolgens linksaf de Dorpskade, rechtsaf de Bovendijk op in de richting van bouwmarkt Hornbach. De verdachten zijn vervolgens onder de Wippolderlaan doorgereden. De recherche onderzoekt de inbraak en zoekt getuigen.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.