Home Monster Invalide vrouw met hoogwerker naar huis door ‘horror lift’ Naaldwijk

Invalide vrouw met hoogwerker naar huis door ‘horror lift’ Naaldwijk

Naaldwijk – De brandweer is woensdagmiddag gealarmeerd voor een dienstverlening in een flat aan de Franckstraat in Naaldwijk. Ter plaatse bleek een vrouw met haar scootmobiel tussen de deuren van de lift klem te hebben gezeten. Hierdoor is de liftdeur ontzet.

Ook de scootmobiel van mevrouw liep schade op.De lift gaat volgens bewoners van de flat veel te snel dicht. Vele bewoners zijn al klem komen te zitten tussen de deuren. Dit betreft niet alleen de begane grond, maar alle etages in de flat van vier verdiepingen. Bewoners noemen het de ‘horror lift’.

De woningbouwcorporatie is al eerder ingelicht over het probleem, en zij zouden vandaag iemand naar de flat sturen.Er is volgens de bewoners van de flat echter niemand geweest. Hierdoor voelen de bewoners zich niet gehoord, aldus een van hen.

De brandweer heeft uiteindelijk met een hoogwerker de invalide vrouw naar haar huis op de derde etage gebracht. Wanneer de lift wordt gerepareerd is onduidelijk. In de flat wonen erg veel mensen die (minder)valide zijn.

Foto’s: Redactie District8.net