Home Den Haag Inzet arrestatieteam na meldingen schietpartij Durgerdamhof Den Haag

Inzet arrestatieteam na meldingen schietpartij Durgerdamhof Den Haag

Den Haag – Na meerdere meldingen over een schietpartij op het balkon van een woning aan de Durgerdamhof in Den Haag, heeft het arrestatieteam donderdagavond 8 april een inval gedaan.

In de woning werd één persoon aangehouden, waarna de politie een onderzoek gestart is in de betreffende woning. De aangehouden verdachte kreeg zakken om de handen om eventuele sporen veilig te stellen en is overgebracht naar een politiebureau.

Update 9 april:Man aangehouden na schoten op balkon

Den Haag – Een 60-jarige Hagenaar werd donderdagavond 8 april aangehouden door een arrestatieteam nadat hij op het balkon van zijn woning schoten gelost had. Tijdens een doorzoeking werden in totaal 7 wapens aangetroffen.

Even na 19.00 uur kwamen bij de politiemeldkamer meerdere meldingen binnen dat er in de omgeving van de Edamstraat schoten gehoord werden. Ter plaatse bleek het te gaan om een woning aan de Durgerdamhof waar meerdere getuigen hadden gezien dat de later aangehouden verdachte op zijn balkon schoten had gelost en stond te schreeuwen.

Agenten met kogelwerende vesten zetten direct de omgeving af in afwachting van de komst van een onderhandelaar en het arrestatieteam. De man werd uiteindelijk in zijn woning aangehouden door het arrestatieteam. Tijdens een doorzoeking in de woning en de bijbehorende kelderbox werden in totaal 7 vuurwapens aangetroffen, waaronder knalwapens en luchtdrukpistolen en een dolk. De recherche onderzoekt de zaak.

Foto’s: Take Two Media