Home Den Haag Jaarwisseling gebeurtenissen 2022 / 2023 | Den Haag e.o.

Jaarwisseling gebeurtenissen 2022 / 2023 | Den Haag e.o.

Den Haag – Tijdens de jaarwisseling kunt u in dit artikel alle gebeurtenissen volgen.

Twitterpagina: Twitter.com/RedactieD8
Facebookpagina: Facebook.com/District8.net

In dit artikel kunt u alle gebeurtenissen uit: Den Haag volgen.

Den Haag – Aan de Maanweg in Den Haag is zaterdagmiddag een voertuig volledig uitgebrand. Over de oorzaak van de brand is niks bekend. Een bergingsbedrijf zal het voertuig bergen.


Den Haag – Aan de Moerweg in Den Haag is een klein brandje geweest bij een bestelbus. Een bewoonster zag vlammen bij het voorwiel en schakelde de hulpdiensten in. Bij aankomst waren alle vlammen al verdwenen. De oorzaak is vermoedelijk brandstichting.


Den Haag – Aan de Gravendreef in Den Haag is een geparkeerde auto in vlammen opgegaan. Er is een ruit ingetikt en vervolgens vuurwerk naar binnen gegooid. De auto is zwaar beschadigd geraakt.


Rijswijk – Aan de Willem van Rijswijckstraat in Rijswijk is een scooter uitgebrand. De brandweer heeft de scooter geblust.


Den Haag – Aan de Schoolzijde in Den Haag is brand uitgebroken in een geparkeerde auto. De brandweer is ter plaatse om het vuur te blussen. De voorzijde van de auto staat volledig in brand.


Zoetermeer – Aan het Belvederebos in Zoetermeer is zaterdagavond een voertuig volledig door brand verwoest. Ondanks de snelle bluspoging van de brandweer is het voertuig volledig uitgebrand.


Den Haag – Aan de Koolhovenlaan in Den Haag heeft de brandweer vanavond een ondergrondse container vol laten lopen met water. In de container is waarschijnlijk vuurwerk gegooid. Een buurbewoner zag de container roken en waarschuwde de brandweer.


Den Haag – Aan de #Pachtersdreef in #DenHaag heeft een scooter in brand gestaan. Fotografen en politieagenten werden ter plaatse bekogeld met vuurwerk. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen en hebben dit ongestoord kunnen doen.


Den Haag – Aan de Damasstraat in Den Haag heeft een hoop afval in brand gestaan op een veldje. Vanwege de grote toestroom van publiek kwam de brandweer met spoed ter plaatse om het vuur te blussen.


Den Haag – Aan de Dr. H.E. van Gelderlaan in Den Haag heeft afval tussen ondergrondse afvalcontainers in brand gestaan. Omdat een voertuig bedreigd werd door de brand kwam de brandweer met spoed ter plaatse.


Den Haag – Aan Het Zicht in Den Haag is brand ontstaan op het balkon van een woning. Vermoedelijk is er vuurwerk terecht gekomen op het balkon. De bewoners waren ten tijde van de brand niet aanwezig. Het vuur is geblust door de brandweer.


Rijswijk – Zojuist is er opnieuw een scooter afgebrand. Deze keer aan de P. van Vlietlaan in Rijswijk. Het betrof een deelscooter die in brand stond en door de brandweer geblust is.


Den Haag – Aan de Bussumsestraat is op de kruising met de Gooilaan in Den Haag een grote hoeveelheid afval in brand gestoken. Onder andere kastjes en overig afval is in brand gestoken.


Rijswijk – Aan de Jan Ten Brinkstraat in Rijswijk vieren de buurtbewoners met elkaar de jaarwisseling. De sfeer is er gezellig en met elkaar wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid.


Den Haag – Op de Zijpendalstraat in Den Haag is afval op straat in brand gestoken, de brandweer heeft de brand geblust en hierbij het brandende afval uit elkaar getrokken.


Den Haag – Aan het Anna Blamanplein in Den Haag is door de brandweer zojuist een buitenbrand geblust. Omdat de brand tegen een gebouw was, kwam de brandweer met spoed ter plaatse.


Den Haag – De brandweer heeft het zaterdagavond druk met containerbranden, zo ook aan de Maartensdijklaan zojuist in Den Haag. Vanwege een nieuwe melding elders in de buurt is de brandweer met spoed vertrokken en kon het blussen niet afmaken.


Den Haag – Aan het Ruth Firstplein in Den Haag is een scooter volledig uitgebrand. Ondanks de snelle bluspoging van de brandweer kon erger niet worden voorkomen.


Den Haag – Op de Pletterijstraat in Den Haag is een scooter en een aanhanger met een dixi in brand gestoken. De brandweer heeft de scooter en aanhanger geblust.


Den Haag – Aan #DeDreef in #DenHaag is een geparkeerde bestelbus door brand verwoest. De brandweer heeft een poging gedaan om erger te voorkomen, maar de brand was te hevig. De bestelbus zal door een bergingsbedrijf worden opgehaald. Oorzaak is volgens buurtbewoners vuurwerk.


Rijswijk – Aan de Prinses Marijkesingel in Rijswijk heeft midden op de weg een buitenbrand gewoed. Door de brand was de weg niet begaanbaar. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen. Meerdere fietsen en het nodige afval waren alhier in brand gestoken.


Den Haag – Aan de Zeezwaluwstraat in Den Haag is een scooter volledig uitgebrand. De brandweer heeft het vuur geblust. Van de scooter is weinig meer over.


Den Haag – Aan de Nunspeetlaan in Den Haag is een scooter in brand gestoken, de scooter is volledig verwoest door de brand.


Den Haag – Kort na bovenstaande scooterbrand, was er wederom een flinke brand op de Nunspeetlaan. Hierbij is door de politie een jerrycan met brandstof in beslag genomen.


Den Haag – Aan het Jenny Plantsoen in Den Haag zijn twee scooters en een vuurton in brand gestoken, de brandweer heeft het vuur geblust.


Den Haag – Op het schoolplein van het ROC Mondriaan aan de ‘s-Gravenzandelaan in Den Haag hebben een fiets en een scooter in brand gestaan. De brandweer heeft de beide vervoermiddelen geblust.


Den Haag – Op de Wolvenrade in Den Haag zijn vanavond meerdere winkelwagens met hout en pallets in brand gestoken. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de forse buitenbrand geblust.


Den Haag – Een melding van een voertuigbrand in Den Haag op de Valkenboskade bleek bij aankomst van de brandweer een fikse buitenbrand te betreffen. Hout, pallets en meerdere kerstbomen stonden in brand, die door de brandweer geblust zijn.


Rijswijk – Aan de Populierlaan in Rijswijk is een scooter in brand gestoken. Van de scooter is helemaal niets meer over.


Den Haag – Aan de Wouwermanstraat in Den Haag is een aanhanger volledig uitgebrand. De brandweer heeft het vuur geblust, er is door de brand weinig meer over van de aanhanger.


Den Haag – Op de Plesmanlaan in Den Haag heeft de voorzijde van een auto in brand gestaan. De brandweer kwam ter plaatse om het voertuig te blussen, desondanks is de voorzijde volledig uitgebrand.


Den Haag – Een geparkeerde auto op de Van Damstraat in Den Haag moest het eveneens ontgelden. De brandweer heeft het voertuig geblust, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.


Rijswijk – Op de Admiraal Helfrichsingel in Rijswijk heeft een auto in brand gestaan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto total loss raakte.


Den Haag – Ook op het Elandplein in Den Haag werden een aantal fietsen en een afvalcontainer het slachtoffer van brandstichting.


Den Haag – Op de Sandersdijk in Den Haag is ook een grote hoeveelheid afval in brand gestoken, waardoor de straat volledig geblokkeerd werd. De brandweer heeft het afval geblust.


Den Haag – Afvalcontainers die niet naar binnen zijn gehaald, moesten het ontgelden op de Zorgvlietstraat in Den Haag. Omdat deze tegen een pand aan stonden, kwam de brandweer met spoed ter plaatse om ze te blussen.


Den Haag – Aan de Celsiusstraat in Den Haag is een voertuig vermoedelijk door vuurwerk volledig uitgebrand. De brandweer heeft het vuur geblust. Een bergingsbedrijf zal de auto wegslepen.


Den Haag – De zoveelste scooter van de avond in brand, dit keer aan de Willem Silviusstraat in Den Haag. Ook deze scooter is door de brandweer vakkundig geblust, evenals een bovengrondse afvalcontainer.


Den Haag – Op de Beverweerdstraat in Den Haag hebben buurtbewoners een fiks vreugdevuur gesticht. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te doven.


Rijswijk – Deze bushokjes aan de Klaroenstraat in Rijswijk zijn het slachtoffer geworden van vandalisme. Werkelijk alle ruiten zijn vernield door vandalen.


Den Haag – Aan de Mijtensstraat in Den Haag is de voorzijde van een voertuig volledig in vlammen opgegaan. De oorzaak is vermoedelijk brandstichting.


Den Haag – Ook aan de Suze Robertsonstraat in Den Haag is een scooter uitgebrand. De brandweer heeft het vuur geblust, van de scooter is helaas niets meer over.


Den Haag – De brandweer werd gealarmeerd voor een brand in een garagebox aan De Dreef in Den Haag. Ter plaatse bleek rookontwikkeling uit de garagebox te komen. De brandweer heeft de garage geopend en een klein brandje geblust.


Op de Soestdijksekade in Den Haag was een buitenbrand gemeld. De harde wind zorgde voor vliegvuur.

De brandweer kon het vuur snel blussen. Het ging rond vier uur harder waaien. Hierdoor ontstond er een vonkenregen.

Aan de achterzijde van een flat een de Lisztstraat in Den Haag is rond vijf uur een auto in brand gestoken. De auto brandde volledig uit.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse. De brand moest uiteindelijk met schuim worden geblust. De auto is zwaar beschadigd geraakt.