Home Den Haag Jongemannen gewond na eenzijdig ongeval met bussluis Kanaalweg Den Haag

Jongemannen gewond na eenzijdig ongeval met bussluis Kanaalweg Den Haag

Den Haag – In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 augustus heeft er op de Kanaalweg in Den Haag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een deel scooter.

Omstreeks 00:35 kwam de scooter -met ten minste twee opzittenden- terecht in de bussluis aan de Kanaalweg. Hierna knalde de scooter terug naar achter en kwam tot stilstand tegen een hagenaartje. De opzittenden kwamen na de aanrijding ten val.

Op basis van de eerste melding werden direct twee ambulances, meerdere politie-eenheden en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd. Ter plaatse bleken beide slachtoffers aanspreekbaar. Hierop is de traumahelikopter, die inmiddels al boven het incident vloog afgemeld. Beide slachtoffers zijn lopend naar de ambulance begeleidt.

Alle aanwezigen wezen een ander aan als bestuurder van de deel scooter, de politie doet hier verder onderzoek naar. Wel is bekend dat beide slachtoffers gedronken hadden. Beide slachtoffers zijn uiteindelijk vervoerd naar het Westeinde ziekenhuis. Eén van de ambulances is met spoed vertrokken, de andere zonder.