Home Delft Lichtgewonden na zwaar ongeval A4 Den Hoorn

Lichtgewonden na zwaar ongeval A4 Den Hoorn

Den Hoorn – In de vroege ochtend van zaterdag 9 juli heeft er op de A4 bij Den Hoorn een zwaar ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 05:50 ging het mis ter hoogte van de verzorgingsplaats Peulwijk-West. Twee auto’s kwamen met hoge snelheid in botsing.

Een van de voertuigen klapte na de aanrijding met hoge snelheid tegen de vangrail waarna de auto over de kop vloog en op z’n dak nog enkele tientallen meters doorschoof. De andere auto kwam met een harde klap tot stilstand in de vangrail aan de andere kant van de weg.

Na het ongeval konden beide bestuurders wonder boven wonder zelfstandig uit de auto komen, na het ongeval werden de politie, brandweer en de ambulancedienst met spoed gealarmeerd. Ambulancepersoneel heeft ter plaatse beide bestuurders gecontroleerd, beide raakte slechts lichtgewond.

Agenten hebben bij beide bestuurders een alcohol en drugstest afgenomen, beide waren negatief. De brandweer heeft ter plaatse hand- en spandiensten verricht en de situatie ter plaatse veiliggesteld.

Door het ongeval was de gehele hoofdrijbaan van de A4 richting Rotterdam afgesloten, verkeer moest via de verzorgingsplaats langs het ongeval. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft beide voertuigen afgevoerd. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend.