Home Den Haag LEES TERUG : Flinke storm raast over de regio Haaglanden

LEES TERUG : Flinke storm raast over de regio Haaglanden

(foto: WeerPlaza)

Haaglanden – Zondag 9 februari raasde een flinke storm, genaamd Ciara met flinke windsnelheden door de regio.

Delft – De brandweer werd zondagochtend gealarmeerd voor een stormschade op de Burgwal in Delft. Ter plaatse bleken er meerdere dakpannen van het dag afgewaaid te zijn.

Delft – Op de Kruising Kruithuisweg in kruising met de Tanthofdreef in Delft hing een verkeerslicht los, met behulp van de hoogwerker is het verkeerslicht losgemaakt.

Den Haag – Op de Turfmarkt in Den Haag hebben enkele winkels gekozen vandaag de deuren dicht te houden.

Den Haag – Op de Medenblikstraat in Den Haag is een boom omgevallen op een geparkeerde auto, de brandweer kwam zonder spoed ter plaatse. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd. De schade aan de auto is fors.

 

Delft – Op het terrein van de Bieslandhof aan de Beukenlaan in Delft is een boom omgevallen. Deze boom is op twee auto’s terecht gekomen. Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen.

Den Haag – Aan de Meppelweg is een flinke tak afgebroken. De brandweer heeft de hele boom omgezaagd.

Maasland – Op de Koningin Julianaweg in Maasland zijn dakpannen los geraakt door de harde wind. De brandweer kwam zonder spoed ter plaatse.

Rijswijk – Groot reclamedoek omgewaaid op de Polakweg in Rijswijk. Brandweer heeft het doek vakkundig losgemaakt. Situatie weer veilig, brandweer terug naar de kazerne.

Den Haag – Meerdere gevelplaten losgelaten door de harde wind op de Dedemsvaartweg in Den Haag. Brandweer heeft de situatie veilig gesteld.

Maasland – Op de Koningin Julianaweg in Maasland dreigde een boom om te vallen. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd.

Rijswijk – Op de Steenvoordelaan in Rijswijk hing een zonnescherm los op de 6e etage, brandweer heeft de situatie ook hier weer veilig gesteld.

Delft – Bij een pand aan de Westlandseweg in Delft zijn een aantal dakplaten losgelaten, brandweer heeft de situatie veilig gesteld.

Den Haag – Aan de Neherkade in Den Haag heeft de brandweer twee mensen van een bootje gehaald. Door de harde wind durfde beide personen niet van het bootje af.

Den Haag –  Op de kruising Oostduinlaan met de Wassenaarseweg in Den Haag heeft een automobilist de schrik van zijn leven gehad, terwijl hij voor het verkeerslicht stond te wachten waaide er een boom om uit de tuin van de Zuid Afrikaanse ambassade.

Den Haag – Op het Spui in Den Haag is een groot stuk zing los gelaten op het dak van een woning. Brandweer heeft de situatie veilig gesteld.  

Rijswijk – Op de Jozef IsraĆ«lslaan in Rijswijk heeft de brandweer een omgewaaide boom in stukken gezaagd. De omgevallen boom miste op een haar na twee geparkeerde auto’s.

Delft – Brandweer heeft op de Meerkoetlaan in Delft een aantal dakdelen verwijderd die waren losgeraakt door de harde wind.

Op de Bovendijk in Wateringen brak een tak af van een boom. De tak kwam op het fietspad terecht. Door flink wat spierkracht van de brandweer kon de tak snel van de weg worden gehaald.