Home Haaglanden Man in woning overvallen Van Zegwaardstraat Voorburg

Man in woning overvallen Van Zegwaardstraat Voorburg

Voorburg – Een 37-jarige man uit Voorburg werd donderdag 29 maart om 10.00 uur in zijn woning aan de Van Zegwaardstraat door drie mannen overvallen. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.
Het slachtoffer opende zijn deur toen er werd aangebeld en werd onmiddellijk naar de grond gewerkt. Drie verdachten bedreigden de man met een wapen en sloegen hem. In de woning ontstond een worsteling waarna de verdachten de woning verlieten. De Voorburger rende achter de mannen aan en zag dat zij via de Fransstraat en de Pauwstraat in de Koning Wilhelminalaan in een blauwe Volvo stapten. De auto reed weg in de richting van de rotonde van de Koning Wilhelminalaan. Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1: Man van Noord-Afrikaanse afkomst, lengte ongeveer 1.60 mtr en een gezet postuur. De man droeg een zwarte jas, een zwarte of blauwe spijkerbroek en sportschoenen. De man had donkere ogen, zwart haar met kleine krullen. Aan de zijkant was het haar opgeschoren.

Verdachte 2: Blanke man van ongeveer 30 jaar oud, mager postuur en een lengte van ongeveer 1.80 mtr. De man droeg een zwarte jas, een zwarte spijkerbroek en sportschoenen. De man had donkerblond kortgeknipt haar en donkere ogen.

Verdachte 3: Man van ongeveer 30 jaar oud met een lengte van ongeveer 1.80 mtr en een mager postuur. De man droeg een zwarte jas, een zwarte spijkerbroek en sportschoenen. De man had kortgeknipt zwart haar.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Foto’s Stephen Peters