Home Rotterdam-Rijnmond Man met vuurwapen aangehouden voor zware mishandeling vrouw Rotterdam The Hague Airport

Man met vuurwapen aangehouden voor zware mishandeling vrouw Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam – Maandagavond 10 oktober is er een vrouw zwaar mishandeld voor het Fletcher hotel op de Rotterdam Airportplein in Rotterdam. Twee ambulances, politie en medewerkers van de koninklijke marechaussee waren aanwezig.

Rond half negen werd een 19-jarige dame zwaar mishandeld, door een persoon met mogelijk een vuurwapen. In de lobby van het hotel vond vooraf een ruzie plaats tussen een man en een vrouw. De dame vroeg aan een man, welke voor het hotel stond, om een telefoon te lenen. De dame liep na een woordenwisseling verder naar de auto, hier zou door de dame gezegd zijn: “Ik word bedrogen” en “Jullie hebben toch een wapen”. Dit laatste werd opgevangen door de helpende omstander waarop er 112 is gebeld. Bij de auto kreeg de dame flinke klappen, mogelijk met een vuurwapen. Getuigen, die ver bij de mishandeling vandaan stonden, spreken van hoorbare forse klappen.

Bij aankomst door medewerkers van de koninklijke marechaussee werden de inzittenden met getrokken wapens uit het voertuig gepraat. Eén van de inzittenden, een man, is hier direct aangehouden. De dame is overgedragen aan het ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis vervoerd.

De koninklijke marechaussee heeft bevestigd dat er één persoon is aangehouden. Tijdens het onderzoek in de auto is er een lachgastank en minimaal één, maar mogelijk meerdere vuurwapens gevonden. Een vuurwapen is door de politie onderzocht en in beslag genomen. Er zijn meerdere verklaringen opgenomen door de politie en medewerkers van de koninklijke marechaussee.

De koninklijke marechaussee heeft het incident nog in onderzoek.

Foto’s & video: Spa-Media