Home Den Haag Man zwaargewond bij steekpartij Troelstrakade Den Haag

Man zwaargewond bij steekpartij Troelstrakade Den Haag

Den Haag – In een woning aan de Troelstrakade in Den Haag is donderdagavond een man zwaargewond geraakt bij een steekpartij.

De politie meldde dat er in de woning een ruzie was ontstaan, waarbij een man een andere man zou hebben neergestoken. De zwaargewonde man kon na de steekpartij de woning verlaten. Op de kruising Troelstrakade met de Beatrijsstraat stortte de man in elkaar.

Een omstander belde direct de hulpdiensten. Meerdere hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd.

Toen de ambulancedienst ter plaatse kwam bleken de verwondingen zo ernstig te zijn dat de komst van de trauma-arts niet werd afgewacht. Het slachtoffer werd direct overgebracht naar het Haga Ziekenhuis.

De politie sloot de Troelstrakade af voor het verkeer. Er werd ook een groot deel afgesloten als ‘Plaats Delict’.

Volgens een getuige moest de verdachte nog in de woning aanwezig zijn. Hierop besloot de politie een inval te doen. Bij de politie kwam de melding binnen dat de verdachte mogelijk besmet is met het Coronavirus. Hierop werd besloten om de inval te doen in de daarvoor bestemde beschermende kleding. In de woning werd niemand aangetroffen.

Een vrouw die zich in eerste instantie voor deed als getuige, is later door de politie op het bureau aangehouden voor mishandeling.

In de woning blijkt al enige tijd sprake te zijn van spanningen.

Foto’s & video: Jordy de Groot