Home Delft Meerdere brandjes en onrust in regio Haaglanden

Meerdere brandjes en onrust in regio Haaglanden

Haaglanden – In meerdere delen van de regio Haaglanden is het in de nacht van zaterdag 28 december op zondag 29 december onrustig geweest. Dit ging gepaard met meerdere brandjes. Ook heeft de politie meerdere aanhoudingen verricht.

Den Haag – Op de Korbootstraat in de Haagse wijk Scheveningen werden meerdere kerstbomen in brand gestoken. De politie kwam ter plaatse en de brand werd korte tijd later door de brandweer geblust.

Delft – Op de Javastraat in Delft heeft een stapeltje afval in brand gestaan. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te doven.

Delft – Op de Sandinoweg in Delft werd afvalcontainer in brand gestoken. Toen de brandweer arriveerde waren er vlammen zichtbaar in de container. De brandweer heeft het vuur geblust en konden daarna retour.

Den Haag – Op de Den Helderstraat met de Medemblikstraat zijn vannacht volgens de politie tien personen aangehouden na ongeregeldheden in de Haagse wijk Escamp. Meerdere arrestantenbussen van de politie en van Justitie waren ter plaatse om alle verdachten over te brengen naar het politiebureau.

Den Haag – Op de Soesterbergstraat in Den Haag werd een fiets in brand gestoken. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en kon de brand snel uitmaken.

Den Haag – Aan de Tesselschadelaan in Den Haag heeft vannacht een auto in brand gestaan.

Rond kwart voor een kwam de melding binnen en de brandweer ging met spoed ter plaatse. Ondanks de snelle inzet viel de auto niet meer te redden.

De politie doet onderzoek of er sprake is van brandstichting.

Den Haag – Aan de Van Ruysbroekstraat zijn twee brommers en twee fietsen in de brand gestoken. De brandweer was snel ter plaatse. Desondanks moeten de tweewielers als verloren worden beschouwd.

Foto’s: Ian Venselaar, , Jordy de Groot, Martijn de Jong