Home Delft Meerdere gewonden bij aanrijding A4 Den Hoorn

Meerdere gewonden bij aanrijding A4 Den Hoorn

Den Hoorn – Maandagnacht 23 september heeft er omstreeks 01:00 een zware aanrijding plaatsgevonden op de A4 bij Den Hoorn. Even na 01:00 kwamen er op de 112-meldkamer meerdere meldingen binnen over een ongeval op de A4. Ter plaatse bleken vier voertuigen en een motor betrokken te zijn geraakt bij een aanrijding. Hoe het ongeval precies heeft plaatsgevonden is niet bekend.

Wel is bekend dat de witte auto, de zwarte auto en de blauwe auto als eerst in botsing zijn gekomen, een vierde auto moest door het ongeval uitwijken waarna een motorrijder niet op tijd kon remmen en achterop de vierde auto botste.

Na de melding werden direct vier ambulance’s, de brandweer, politie en Rijkswaterstaat ter plaatse gestuurd. Ter plaatse bleek een van de inzittende van de zwarte auto flinke verwondingen opgelopen te hebben, de vrouw is door ambulancepersoneel gestabiliseerd, hierna is de vrouw met spoed vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. Twee andere ambulance’s hebben de overige betrokkenen nagekeken, de motorrijder kwam er zonder kleerscheuren van af.

De brandweer heeft korte tijd hand- en spandiensten verricht, agenten hebben bij alle betrokken partijen een blaastest afgenomen en een speekseltest. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) heeft lange tijd onderzoek gedaan. De weg is na het onderzoek gereinigd. De politieberger heeft twee voertuigen afgesleept naar bureau Zichtenburg voor onderzoek.

Foto’s: Jasper Wennekes