Home Den Haag Meerdere gewonden bij flinke aanrijding Thorebeckelaan Den Haag

Meerdere gewonden bij flinke aanrijding Thorebeckelaan Den Haag

Den Haag – Op de Thorbeckelaan, ter hoogte van de Okkernootstraat, heeft zondagavond omstreeks 21:30 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s.

Bij de aanrijding raakte zeker twee personen gewond. Een van de slachtoffers zat bekneld in de auto. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft onder andere het dak van de auto geknipt. Hierna konden zij het slachtoffer uit de auto bevrijden. Hij is hierna op een brancard geplaatst en is hierna in de ambulance verder gestabiliseerd.

Een VTB (Verkeerstechnische begeleiding) van de politie kwam met spoed naar de locatie van het ongeval. Zij stonden klaar om de ambulance naar het ziekenhuis te begeleiden. Dit bleek uiteindelijk niet (meer) nodig.

Het andere slachtoffer zat niet bekneld en kon uit de auto komen. Het slachtoffer is in de ambulance geplaatst en is gestabiliseerd. De Thorbeckelaan is vanaf de Oude Haagweg afgesloten. De politie heeft kort onderzoek gedaan en besloten dat een VOA onderzoek niet nodig is.

Een berger komt ter plaatse om beide auto’s af te slepen, ook moet de gemeente komen om gelekte vloeistoffen te verwijderen van het wegdek.