Home Naaldwijk Meerdere gewonden bij grote brand pand Molenstraat Naaldwijk

Meerdere gewonden bij grote brand pand Molenstraat Naaldwijk

Naaldwijk – Bij een felle brand in een pand aan de Molenstraat in Naaldwijk zijn vannacht meerdere gewonden gevallen. Rond kwart voor vier kreeg de brandweer meerdere meldingen over rook dat uit een grillroom kwam. Meteen is de brandweer groots uitgerukt.

Omdat meteen duidelijk was dat er meerdere personen gewond zijn geraakt, werden ook meerdere ambulances gestuurd. De brandweer werd bij aankomst geconfronteerd met forse rookontwikkeling. Desondanks heeft de brandweer een binnenaanval verricht.

Ook werden meerdere mensen door de brandweer in veiligheid gebracht. De brandweer heeft opgeschaald naar Zeer Grote Brand en Grip 1. vanwege de onderlinge communicatie. Uiteindelijk zijn er 15 mensen gewond geraakt, van wie er twee ernstig. Zeven mensen zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd vanwege rookinhalatie, aldus de woordvoerder.

Een traumahelikopter, die opgeroepen was vanwege de ernstig gewonden, is geland op sportpark De Hoge Bomen, alwaar ook de ambulance heen kwamen. Na behandeling in de ambulance is ook dit slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De MMT-arts is meegereden.

Foto’s: Jasper Wennekes