Home Den Haag Dode en gewonde bij steekincident Weteringkade Den Haag

Dode en gewonde bij steekincident Weteringkade Den Haag

Den Haag – Bij een steekpartij op de Weteringkade in Den Haag is vanavond een dode gevallen en een persoon gewond geraakt.

Het steekincident vond plaats in een woning. Een slachtoffer is ter plekke overleden aan zijn of haar verwondingen.

De politie heeft het andere slachtoffer aangehouden.

Naast drie ambulances kwam ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse.

De brandweer is ter plaatse gekomen om het slachtoffer uit de woning te tillen. Na de assistentie van de brandweer is het andere slachtoffer vervoerd naar het ziekenhuis.

De specialisten van de Forensische Opsporing (FO) doen ter plekke onderzoek naar de toedracht van het steekincident.

Dodelijk steekincident; recherche zoekt getuigen

Den Haag – Bij een steekincident in een woning aan de Weteringkade is op maandag 29 november rond middernacht een 26-jarige man uit Den Haag overleden aan zijn verwondingen. Een 48-jarige man uit Den Haag is in de woning aangehouden.

De politie kreeg rond 23.40 uur de melding van het steekincident waarbij er twee gewonden zouden zijn. In de woning werden twee slachtoffers aangetroffen. De 26-jarige man werd gereanimeerd, maar overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De andere gewonde man, de 48-jarige Hagenaar, is aangehouden en voor behandeling aan zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De forensische opsporing heeft de hele nacht onderzoek gedaan in de woning.

Omdat de politie uitgaat van een misdrijf is voor het onderzoek een Team Grootschalige Opsporing, onder leiding van een officier van justitie samengesteld. Het onderzoek is op dit moment nog in volle gang en de recherche verzoekt getuigen die informatie hebben, wat van belang kan zijn voor dit onderzoek, contact op te nemen met het team via 0900 – 8844.

Foto’s en video: Jordy de Groot en Owen O’Brien