Home Delft Meerdere gewonden bij zware aanrijding op mistige A4 Den Hoorn

Meerdere gewonden bij zware aanrijding op mistige A4 Den Hoorn

Den Hoorn – Bij een zware aanrijding op de A4 bij Den Hoorn zijn maandagochtend 23 oktober meerdere gewonden gevallen. Iets voor 06:30 knalde volgens getuigen een witte Tesla met hoge snelheid achterop een stilstaand busje.

Na het ongeval knalde het busje op een auto, alle drie de voertuigen kwamen uiteindelijk tot stilstand. Na het ongeval werden direct de hulpdiensten met spoed gealarmeerd, naast de politie kwamen ook de brandweer en drie ambulances met spoed ter plaatse.

Alle inzittenden van de betrokken voertuigen, waaronder een klein kindje zijn in de ambulance gecontroleerd. Dit terwijl de brandweer de betrokken voertuigen controleerde om zeker te zijn dat door de enorme klap geen gevaarlijke situatie was ontstaan. Uiteindelijk zijn alle betrokkenen vervoerd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis.

De A4 is door de hulpdiensten in de richting van Rotterdam volledig afgesloten, de aanleiding van de aanrijding ligt hoogstwaarschijnlijk in het slechte zicht door de mist. De politie gaat met specialisten van het FOV (Forensische Opsporing Verkeer) onderzoek doen. De snelweg A4 is nog tot zeker 10:00 afgesloten richting Rotterdam.

Door de dichte mist heeft het KNMI code geel afgegeven.